SloepenPuzzeltocht - Sloep varen over de Hollandse Plassen en Leiden

Dit arrangement is inclusief:

    • Sloephuur hele dag
    • Puzzelmand inclusief drankjes en snacks

Prijs: vanaf € 24,50 p.p. op basis van minimaal 7 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Sloepenpuzzeltocht

Laat u verrassen door de SloepenPuzzelTocht. Een puzzeltocht die iedereen kan doen. Of u nu een familie of een vriendenuitje heeft, de tocht brengt u op de mooiste en leukste plekjes van de Hollandse Plassen en Leiden.

Programma

Bij vertrek ontvangt u een speciale puzzeltochtmand. In deze mand vindt u een puzzeltocht met leuke vragen, een aantal grappige gadgets en wat lekkers. U vaart over riviertjes, plassen, grachten en langs pittoreske dorpjes. 

Plezier gegarandeerd!

Onze partner

Algemeen

Een sloep huren bij Marina Rijnsburg staat garant voor het gezelligste uitje op en rond het water.Ontspannen, kletsen, picknicken, zonnen, zwemmen of gewoon lekker om u heen kijken. Plezier gegarandeerd!

Vaargebied

Vanuit de jachthaven kunt u werkelijk alle kanten op. Vaar samen met vrienden, familie of collega's de mooiste routes door Katwijk, Leiden en over de Hollandse Plassen. Op de Hollandse Plassen gaat u genieten van een mix van water en eilandjes met een landschap van weilanden en molens. Een prachtig vaargebied waar u ook makkelijk kunt aanmeren bij de vele restaurantjes aan het water. In de historische stad Leiden vaart u door de grachten en singels langs musea, Leidse hofjes en prachtige grachtenpanden. Op vele plekken kunt u terecht voor een hapje en drankje bij de terrasjes aan het water.

Sloepen

Marina Rijnsburg heeft luxe sloepen die zijn voorzien van een ruime kuip, luxe kussenset en veel bergruimte. De sloepen zijn eenvoudig in gebruik en u heeft geen vaarbewijs nodig. Heeft u geen ervaring met sloep varen? Geen probleem, wij geven u een (uitgebreide) instructie zodat u onbezorgd een dag op het water kunt genieten.

Bedrijfsuitje | Groepsuitje

Organiseert u het gezelligste uitje op en rond het water? Voor groepen heeft Marina Rijnsburg speciale en verrassende vaararrangementen samengesteld. Of het nu gaat om gezelligheid, teambuilding of ontspanning, u bent verzekerd van een onvergetelijke dag.