Pannenkoekenboot Zaltbommel - rondvaart over de Waal

Bij dit arrangement is inbegrepen:

    • Rondvaart gedurende 2 uur over de Waal
    • Onbeperkt pannenkoeken eten
    • Toetje

Prijs: € 27,50 p.p.
Kinderen onder de 12 jaar € 17,50 p.p
Kinderen onder de 4 jaar gratis.

Prijs is exclusief drankjes.

Dit uitje is te boeken vanaf 25 personen. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Smullen op de Pannenkoekenboot

Voor een heerlijke dagje uit voor het hele gezin of gezelschap hoeft u niet verder te zoeken. Reserveer een plaatsje op de pannenkoekenboot!

Rondvaart over de Waal

    Tijdens de 2 uur durende rondvaart op de pannenkoekenboot kunt u genieten van het natuurschoon en hoort u van alles over de scheepvaart. Daarnaast kunt u op de pannenkoekenboot smullen van de overheerlijke pannenkoeken die de kok voor u klaarmaakt!

Goed om te weten:

De Pannenkoekenboot vaart van 13.00 tot 15.00 uur (andere tijden in overleg). De minimale deelname per afvaart is 25. U kunt zich als groep, gezin of bedrijf inschrijven.

De vaartocht duurt ongeveer 2 uur, tijdens de tocht kunt u onbeperkt genieten van heerlijke pannenkoeken. Bijvoorbeeld: naturel- en spekpannenkoeken met suiker, stroop of andere lekkernijen.

Als afsluiting staat er een heerlijk toetje voor u klaar.

8.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Dirk Vonk

8

De groep longpatiënten met hun begeleiders en 6 vrijwilligers van de werkgroep longpunten Tiel en Culemborg hebben genoten van de vaartocht over de Waal en het heerlijke appelgebak en de pannenkoeken. Het weer was mooi en onze gasten hebben het een geslaagd uitje gevonden.

Machiel - Los

8

Het was een hele leuke middag! lekkere pannenkoeken, vlotte, ontspannen bediening en dan het varen er nog bij. We hebben er zeer van GENOTEN. ga zo door schipper en personeel. met vriendelijke groet fam. Los.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Varende feesten op Rondvaart-Partyboot De Princehof, zijn dagen in het jaar die niet worden vergeten.

Aanbod

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. In een persoonlijk gesprek aan boord maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel, tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet.

Rondvaart en partyboot

Rondvaart en partyboot

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet? Aan boord van de "Princehof" kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. twee liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Hoekeinde 26 in Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De Princehof is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.